MY.TEMPAT

[Monday, April 30, 2012]

Lori pasir accident

2 comments

Nampak teruk
Aku ingat ada dalam 10 biji kereta kena hentam lenyek dengan lori pasir ni
Lori tu nampaknya tak berapa nak mengalami kecederaan
Kesemua mangsa yang tercedera telah dikejarkan ke hospital serdang
Perjalanan pulang 20 minit jadi 2 jam gara gara accident ni

Kejadian di bawah flyover dari bukit puchong menghala ke puchong utama (flyover exit putra perdana)

Sent from BlackBerry®

Restoran saba cyberjaya arab

0 comments

1st time makan kat sini
Sebelum ni tengok dan baca je orang cerita pasal saba cyberjaya ni
Kebetulan minggu lepas aku saja saja baca menu dekat internet restoran arab ni
Sekali hari ni rezeki dapat makan arab ni ha

Ni menu dia mandi lamb (kambing mandi)
Boleh la
Kambing lembut dan ada masin2 sikit

Rm20 je :P

Sent from BlackBerry®

TM Cyberjaya

0 comments

Pagi ni jalan jalan dekat TM cyberjaya
Perut lapar ni

Sent from BlackBerry®

[Friday, April 27, 2012]

terima kasih astro

2 comments

aku baru tau rupanya hari ni astro start bagi siaran free semua channel kecuali astro first
memang terbaik la

astro bagi free sebab dia menang best apa tah untuk 2012

haa buat buat la macam ni selalu kan

terima kasih astro

[Thursday, April 26, 2012]

Ikan bakar bellamy

0 comments

Lepas selesai tugasan dekat maa a.k.a zurich decide singgah makan dekat ikan bakar bellamy belakang bekas istana negara

Sotong bakar terbaik
Manis, lembut dan sedap
Puashati
Tu sebelah sotong ikan cencaru
Asyik makan ikan terubuk dengan pari macam muak dah
Tu pasal ambik ikan cencaru
Ikan pun ok lembut je isi senang makan

Sent from BlackBerry®

MAA tukar jadi Zurich

0 comments

Pagi ni ada tugasan dekat menara MAA kat jalan dewan bahasa pustaka
Nampak cantik logo zurich ni

Sent from BlackBerry®

Proton preve delivery

0 comments

Pagi ni nampak bontot dan membontoti proton preve dekat area persiaran kewajipan subang
In live nampak besar preve ni

Sent from BlackBerry®

Plate MAW45=MAWAS

0 comments

Kenal tak mawas tu apa??
Tak kenal pegi je wikipedia carik mawas tu apa

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, April 25, 2012]

Sotong sambal set Pak Li @summit

1 comments

sotong 1st impression, WOW! besarrrrrr

ni side dishes yang memang dia bagi sekali dengan set ni
sayur kat atas ni namanya brocoli

keseluruhan set, ada sup tomyam dengan ada slice of apa tah nama dia terlindung dek sup tu

Lunch hour der
Rm13.90

Ok la..tak berapa nak up sangat
Sotong agak liat disitu
Overall aku rate low la pasal sotong dia tak berapa nak sedap masak sambal ni
Tak rasa sangat sambal sotong ni
Room for improvement

Sent from BlackBerry®

[Tuesday, April 24, 2012]

coklat cadbury yang kita kenal

1 comments


ada ke orang yang tak suka makan coklat
apatah lagi kalau coklat cadbury
kalau beri free sapa tak nak kan

coklat cadbury ni memang terbaik

stok coklat cadbury dah habis ni

[Monday, April 23, 2012]

Dari 32” ke 24”

2 comments

Sedih
Tv 32 inch tu macam rosak
Sekerat yang belah atas keluar putih yang sekerat lagi belah bawah ok tapi banyak bahagian yang putih
Baca baca dekat internet tv lcd tak boleh nak repair sebab kos nak replace lcd screen tu hampir kepada harga tv baru tu tak termasuk labour charge lagi

Nasib baik ada tv 24 inch yang menang dulu tu
Pakai je la tv ni
Kalau tanya hati, hati kata beli la beli la... Tv LED, ini time la can nak beli LED, aku tanya poket, poket marah...haip!!!!

Sent from BlackBerry®

Kasut adidas kulit babi

0 comments

Jangan tersilap pegang
Aku tengok ada antara kasut ni stiker dia dah tertanggal

Sent from BlackBerry®

ehem ehem beli nombor ekor pakai uniform polis

0 comments

(source: google)

ehem ehem beli nombor ekor pakai uniform polis

jimmy palikat anak kampung

0 comments

aku sekarang ni tengah addicted dengan lagu si jimmy palikat tajuk anak kampung
pagi pagi kalau bukak radio aku mesti dengar lagu ni
bila dengar lagu ni aku rasa terhibur
rasa happy je bila dengar lagu ni

thank you la jimmy palikat

nak lirik

Anak Kampung by Jimmy Palikat (sabahan)
Memang aku ini anak orang miskin
Tiada apa-apa yang dapatku berikan
Engkau memang cantik memang tidak padan
Dan tidak sepadan

Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli kuli sahaja memang tidak padan
Cantik bha kau itu banyak yang tergoda
Lagi orang kaya

Chorus
Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan
Rumahku pun teda ada pun bapa punya
Apa lagi belanja mahu bayar berian
Kahwin sama kamu

Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerana aku cinta
Aku lepaskan kau sama
Orang lain

Engkau masih muda cantik lagi menawan
Janganlah kau cari lelaki macam saya
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiadalah guna

[Sunday, April 22, 2012]

Forum bersama sham kamikaze and Ust Zul @masjid bkt puchong

1 comments

Ni kejadian 2 minggu lepas tak silap aku
Ok jugak, sham cerita pasal detik dia dapat hidayah dan penghijrahan dia back to Islam the way of life


Sent from BlackBerry®

Memorial pustaka peringatan p.ramlee @setapak

0 comments

Aktiviti hari sabtu

Sent from BlackBerry®

Khairunnisa kasnoon

0 comments

Siapa dia ni eh
Sent from BlackBerry®

penjelasan proton on proton preve accident

0 comments


Proton Edar
We would like to address concerns regarding pictures of a damaged Proton Prevé circulating on the web.

At around 4.45pm yesterday, one of our sales advisors was involved in an accident while driving from Jalan Sentul towards Jalan Pahang in KL, when the Proton Prevé that he was driving hit a divider and landed awkwardly causing the lower arm to break.

While we're happy to report that our sales advisor is unhurt, our test-drive unit, however, was damaged as a result of the accident. So, remember to buckle up and drive safe because accidents can happen - to anyone and to any car.

kesian juga
baru 1 hari lepas launch keluar gambar proton preve ni accident
tapi aku rasa ni tak patahkan semangat mereka mereka yang proton enthusiast

kalau aku ada exttttrrrraaaaa money pun aku sambar 1

[Saturday, April 21, 2012]

Suka hati teksi

3 comments

Suka suka hati dia je nak berhenti tengah jalan tny orang tepi jalan nak naik teksi dia tak
Angin betul aku
Orang tu kalau nak naik teksi dia tahan la
Tak payah la ko nak tanya nak naik ke tak
Memang aku hon kaw kaw
Beringat sikit

Watch out
Sent from BlackBerry®

aku hampir jadi jutawan

2 comments

tengah sedap sedap browse browse fb
then usha phone pasal lampu merah berkelip kelip
merah tu maksudnya ada new message
baca laa

sekali tengok ada new email
bukak la kan
apa lagi

terkejut berok aku kau
menang 1,500,000.00 beb!

ni details:

Your e-mail has been selected as the Prize winner of £1,500,000.00 British Pounds in a Promotion Draw Held April, 2012.
COMPLETE FORM;
Send below for claims.
Name:
Home Add:
Tel:
Congrats.

amacam?

percaya tak

nota: email yang rupa macam ni toksah la percaya, ni semua scam je, melepas peluang jadi jutawan

[Friday, April 20, 2012]

proton preve eksiden

1 comments


maluu...malu...

"First Preve crash - salesman went 120kmh in Sentul, tried to avoid a car and tyre hit the pavement!!!! Tie rod patah beb!!" - Hazeri Samsuri, editor at Top Gear Malaysia.

Subang - bukit jelutong @10am

1 comments

Sent from BlackBerry®

Breakfast telur ayam 1/2 masak

1 comments

2 biji telur yang cantik lagi cun dan agak seksi shape dia tu

dah betul dah ni

the moment

asyikk

baru kene gaya #onlyinmalaysia

Sent from BlackBerry®

Kaki skodeng