MY.TEMPAT

[Wednesday, April 25, 2012]

Sotong sambal set Pak Li @summit

sotong 1st impression, WOW! besarrrrrr

ni side dishes yang memang dia bagi sekali dengan set ni
sayur kat atas ni namanya brocoli

keseluruhan set, ada sup tomyam dengan ada slice of apa tah nama dia terlindung dek sup tu

Lunch hour der
Rm13.90

Ok la..tak berapa nak up sangat
Sotong agak liat disitu
Overall aku rate low la pasal sotong dia tak berapa nak sedap masak sambal ni
Tak rasa sangat sambal sotong ni
Room for improvement

Sent from BlackBerry®

1 comments:

aReLaN | April 26, 2012 at 12:08 AM

gambar macam sedap tapi bila ko cakap tak berapa tu,terus kureng nafsu nak terjah.hahaha

Kaki skodeng