MY.TEMPAT

[Monday, April 30, 2012]

Lori pasir accident

Nampak teruk
Aku ingat ada dalam 10 biji kereta kena hentam lenyek dengan lori pasir ni
Lori tu nampaknya tak berapa nak mengalami kecederaan
Kesemua mangsa yang tercedera telah dikejarkan ke hospital serdang
Perjalanan pulang 20 minit jadi 2 jam gara gara accident ni

Kejadian di bawah flyover dari bukit puchong menghala ke puchong utama (flyover exit putra perdana)

Sent from BlackBerry®

2 comments:

bhanot | May 1, 2012 at 2:55 AM

Total of 22 kenderaan terlibat.

1 Penunggang Motorsikal Mati Terlanggar Lori, Di dengar lori Brek Fail. Tapi Laju gila dia bawak.

Info:- Satu Mangsa Kejadian Lori Pasir kat Puchong Hari ini..

Free Free......Kena Accident.

Adylia Qarissa | May 1, 2012 at 11:02 AM

teruknyaaa!!

Kaki skodeng