MY.TEMPAT

[Monday, April 23, 2012]

Dari 32” ke 24”

Sedih
Tv 32 inch tu macam rosak
Sekerat yang belah atas keluar putih yang sekerat lagi belah bawah ok tapi banyak bahagian yang putih
Baca baca dekat internet tv lcd tak boleh nak repair sebab kos nak replace lcd screen tu hampir kepada harga tv baru tu tak termasuk labour charge lagi

Nasib baik ada tv 24 inch yang menang dulu tu
Pakai je la tv ni
Kalau tanya hati, hati kata beli la beli la... Tv LED, ini time la can nak beli LED, aku tanya poket, poket marah...haip!!!!

Sent from BlackBerry®

2 comments:

aReLaN | April 24, 2012 at 12:51 AM

at least ada gak tv.hoho

Adylia Qarissa | April 24, 2012 at 10:50 AM

untung la ada 2 tv..kalau tv de 1 je maknanya tak tengok tv la... hihii

Kaki skodeng