MY.TEMPAT

[Thursday, March 31, 2011]

mcdonalds big breakfast hunt

ni cerita pagi tadi la ni
kalau tengok entry ni, ha ni kesinambungan entry yang itu lah

tengok ni, kupon dah standby cantik punya


macam ni kisahnya
tadi tu kan member tu tadi dia tak dapat nak beli
so bila sampai ni ingatkan dah putus asa habih rupanya dia ajak try dekat taipan usha line kat situ kot2 la takde orang kan

apa lagi, aku pun positif je, jom aje

pegi la ke mcdonalds taipan tu
masuk2 je simpang nampak dah mcdonalds tu
nahhhhhh

can u believe it? believe it, hari ni last day

tak dapat jugak aku merasa big breakfast ni
dah bukan rezeki gamaknya

sudahnya tau kitorang ke mana?

0 comments:

Kaki skodeng