MY.TEMPAT

[Thursday, March 31, 2011]

santapan tengahari di garden cafe

ni lah dia santapan tengahari tadi ni

ni nama dia kung po chicken

ingatkan nasi putih rupanya nasi goreng
nak cancel tak boleh
hadoi, nasib baik la aku ni jenis makan jer tak kisah
makan je lah, rezeki dah ada depan mata
tak reti nak minum air apa kat garden cafe ni
pasal air mineral pun RM2

jadinya lepas makan cari air kat giant je, ada la dalam 5 langkah sampai giant tuh, beli coke dengan aiskrim coklat vanila ni

sedap woh aiskrim ni

0 comments:

Kaki skodeng