MY.TEMPAT

[Thursday, March 31, 2011]

ngidam mcdonalds big breakfast

hadui
bila la nak dapat merasa mcdonald big breakfast ni
pagi ni konon2 kawan aku pegi beratur dekat mcdonald setia alam dari pukul 6.45am sampai 7.30 dia dah putus asa
sudahnya dia on the way ke office je

ni dah percubaan kali kedua ni

hari ni last day offer voucher mcdonalds beli RM5 tu dapat 2 big breakfast

melepas la nampak gaya macam ni...

esok jangan lupa ada offer dekat manhattan fish market tau
murah betul set fish and chip tu
memang dia akan offer sehari je untuk esok
untuk pengetahuan kene makan kat kedai dia jugak
tak boleh nak tapau
normal price RM15.90 kalau tak silap
offer esok RM6.99, kalau kira balik dari harga asal, kalau buat separuh harga pun still tak dapat RM6.99, dia akan jadi RM7.95 sepatutnya

so, murahkan?

nak tau details terjah/klik je manhattan fish market fish and chip offer

0 comments:

Kaki skodeng