MY.TEMPAT

[Monday, July 27, 2015]

10 menu untuk open house raya

Jom teman nak share view teman sementelah berkunjung ke beberapa open house tahun ni



menu untuk open house raya 2015
  1. Nasi tomato
  2. Mee bandung
  3. Bihun soto
  4. Laksa
  5. Mee kari
  6. Satay
  7. Nasi impit + rendang ayam/kuah kacang
  8. Bihun/mee sup
  9. Nasi minyak
  10. Lontong
dekat atas ini antara hidangan popular open house setakat ini, ke beberapa rumah yang teman kunjungi, nampak gaya menu menu antara yang banyak di hidangkan di open house open house

nak tengok open house mendatang ada tak menu yang unik

tunggu...

1 comments:

Mirabeads azi | July 27, 2015 at 3:40 PM

terima kasih atas kunjungan ke blog saya.
menarik menu rumah terbuka ni.
dah click click jugak ..hehe

Kaki skodeng