MY.TEMPAT

[Sunday, December 26, 2010]

maxis ipad


maxis ni tak salah aku the only one provider yg ada provide pakej ipad ni
kalau tak salah aku lah
sebab provider lain memang tak nampak lagi
tak tau la lepas ni diorang pun akan buat pakej ipad jugak ke tak

ni masing2 punya initiative la kan
ipaddddd

2 comments:

peah @ peps | December 28, 2010 at 4:46 AM

adoyaiii..teringin sangat la...nak ipad ni...tapi..ipad kalau compare ngan netbook..mane better?

Berjaya Hills Resort, Bukit Tinggi, Pahang
Ice Room, Dataran Sunway, Kota Damansara

shah | December 28, 2010 at 10:58 AM

hmmm, pada pendapat saya la
better netbook la sbb netbook boleh buat macam2
tapi ipad ada limitation

better netbook

tapi kalau dah ada netbook, pastu nak tambah collection boleh la amik ipad ni

Kaki skodeng