MY.TEMPAT

[Saturday, December 25, 2010]

airasia KUL - BRUNEI RM30 only, grab now! hot selling!


saja jenjalan dekat website airasia.com ni
sekali tengok ada offer pergi brunei RM30 je
jom kita tengok sejauh mana kebenarannya ni
dapat ke tak dapat ni


1st try

jom cuba nasib hari ni pergi brunei
tengok iklan dekat airasia.com
sementara tunggu website jibapan tu bukak
aku bukak website airasia ni
airasia bukak ok jer dalam 3 second
tapi still jibapan tu loading lagi

then ternampak ada iklan brunei RM33 ni
jom cuba nasib
kita tengok kena ke tak kena


2nd try
hah!!! dah kena!!
memang for real ni
tiket airasia KUL - BRUNEI RM30 je ni


apa lagi
............
terjah la website airasia.com now now now now

airasia rocks!

macam main nombor lak aku rasa

pesanan khidmat masyarakat - org Islam dilarang main nombor

selamat mencuba di www.airasia.com!

0 comments:

Kaki skodeng