MY.TEMPAT

[Tuesday, December 28, 2010]

fake hanan

dapat message ni dekat inbox fb aku
ingatkan betulla dia ni
sekali bila dah habis baca rupanya ni la yang orang banyak cakap scam
kalau korang dapat message ataupun email macam ni jgn reply
atau respond la kat message yang macam ni

yang penting skali pesan kat ibu bapak kita
kadang2 diorang ni tak tau sangat kan benda2 macam ni
nampak macam betul tapi sebenarnya scam

so, please be careful
jangan mudah sangat terpedaya

0 comments:

Kaki skodeng