MY.TEMPAT

[Tuesday, October 17, 2017]

Ofo bike di a famosa resort melaka

Ofo bike di a famosa resort melaka
Aku pun tak ketinggalan nak mencuba perkhidmatan ofo bike ni

Caranya download apps ofo bike dan boleh guna basikal ni dengan scan barcode yang ada pada basikal atau key in nombor basikal dan password untuk buka kunci ofo bike akan terpapar

Masa aku guna ni aku ada pakai kupon free bernilai Rm1, dpt la bawa 15 minit free

Ok juga, keluar peluh
Cuma yang tak best, basikal ni tiada gear utk laraskan kelajuan ikut muka bumi mcm mountain bike, kalau kena naik bukit atau permukaan yang tak rata, elok tinggal je la basikal ni tepi jalan, jalan kaki lagi baik dari kayuh dekat bukit

0 comments:

Kaki skodeng