MY.TEMPAT

[Thursday, July 9, 2015]

Celcom First 38

Korang pasti ada perasan iklan Celcom First 38 ni kan?
apa yang sangat hebat dengan pakej terbaru celcom first 38 ni ialah data sebanyak 3gb dan boleh carry forward! ya! tak pernah di buat telco lain lagi dalam malaysia ni data broadband boleh carry forward ke bulan hadapan baki yang masih ada

bukan setakat tu je, tapi juga dapat 3gb complementary celcom wifi iaitu anda boleh connect ke mana2 celcom wifi biasanya dekat mall dan ada tempat2 tertentu, boleh rujuk kat sini untuk celcom wifi >> CELCOM WIFI COVERAGE AREA!!


yang tak bestnya ialah ianya bakal berakhir minggu depan! sempat lagi kalau korang berlari ke celcom center sekarang utk migrate ke pakej celcom first yang terbaru ni

Enjoy 3GB Internet + 3GB complimentary Celcom WiFi for life for only RM38/month when you sign up by 16 July 2015.

ya, 16 july 2015 yakni bersamaan khamis minggu depan sebelum raya

sila lah berlari ke celcom center sekarang juga ye. teman suggest kome ke celcom center sebab senang nak berurusan, kalau boleh tak payah pergi yang agen celcom sebab ada yang boleh buat ada yang tak boleh buat. bagi mengelakkan anda kelewatan sila ke Celcom Center

Carry Forward Unused Internet

FIRST™ by Celcom is the first network in Malaysia to let you carry forward any remaining balance from your allocated Internet to the following month. A maximum of up to 3GB Internet can be brought forward.

teman pun akan sign up plan ni minggu depan, (biasala malaysian terkenal dengan last minit kan) tapi bukan sebab sengaja, seperti yang teman dah maklumkan tu, pergi celcom agen semua tak nak buat kena pergi center, dah la teman ni nak ke center jauh dan masa center pun terhad

bak kata pepatah 'usaha tangga kejayaan'

untuk maklumat lanjut berkenaan Celcom First 38 ni sila layari di sini >> CELCOM FIRST 38

untuk enjoy semua ni berapa yang anda kena bayar tiap tiap bulan?

RM38!

sekarang aku bayar 70+ utk 1gb data oi

0 comments:

Kaki skodeng