MY.TEMPAT

[Sunday, August 12, 2012]

the expandables 2

macam best je cerita ni
the expandables yang first aku dah tengok
memang ok pasal ada ramai hero2 movie berlakon dalam cerita ni
rambo, jetli bla bla
memang genre action habis la cerita ni

baru je dapat online ni pasal baru balik dari kampung
nasib tak berapa nak jem sangat dari tanjung karang ke shah alam
bila masuk shah alam tu macam biasa la kalau siapa yang biasa dalam shah alam tu
macam tu jugak la

nampak iklan the expandables 2 ni keluar dekat nuffnang between post

0 comments:

Kaki skodeng