MY.TEMPAT

[Monday, August 13, 2012]

anak DS Najib dah jutawan

tah macammana aku godek2 internet hari ni terjumpa nama nazifuddin
sekali aku search search rupa rupanya nazifuddin anak DS najib PM kita tu la

tapi thats not the point
this is the point yang aku nak cerita ni dan kongsikan
adakah anda tahu??
nazifuddin najib ni dah jutawan
ko nak tanya tak umur dia berapa
yang ni buat aku lagi tekujat bila baca news ni
28 yo! Dua puluh lapan

agak2 la kan kat luar sana muda mudi yang umur 28 ni tengah buat apa la yek
ada yang tengah cari keje lagi kot

terbaik la, umur baru 28 dah jutawan
pergh, aku pun nak tau jugak macammana dia boleh jadi jutawan ni
terbaik la
kalau kalau la saudara nazifuddin ni terbaca la blog aku ni kan
share la sikit... aku pun nak merasa jugak jadi kaya
tak jutawan pun takpe, asal tengok akaun ada 6 angka pun dah ok. hehe



credit: berita semasa

0 comments:

Kaki skodeng