MY.TEMPAT

[Friday, August 10, 2012]

pandelela rinong juara


akhirnya setelah penantian dapat jugak pingat si pandelela rinong ni
so ok la malaysia dapat 1 perak 1 gangsa olimpik london 2012 ni
boleh la menyamai rekod pingat olimpik terbanyak malaysia dalam olimpik atlanta dulu
cuma bezanya pingat kali ni bukan semua dari badminton, 1 perak badminton, 1 gangsa terjun 10m ataupun omputih cakap diving
aku pernah terbaca dekat internet orang kutuk malaysia ni kalau nak dapat pingat dalam olimpik ni harap badminton je, ternyata pandelela ni dah buktikan malaysia bukan hanya terer pada sukan badminton je, sukan diving pun kitorang terer tau!

kecoh aku tengok dekat fb ada sorang mamat ni nama dia johari pain kata nak potong anu dia kalau pandelela ni menang pingat


so sekarang ni pandelela ni dah menang pingat ni, apa cer?
kena la potong kan
ada yang berseloroh, suh pandelela ni potongkan. haha

last but not least, congrats pandelela! don't know bout others but I'm proud of u girl!
lepas ni training utk olimpik brazil 2016 yeh, terjun je kejenye



credit: fb pandelela rinong

1 comments:

MaryanaRHS :) | August 10, 2012 at 11:51 AM

cakap kemain lagi haaa. kan dah kena batang hidung sendiri. dengar kata dia dah block fb dia n ramai yang buat page anti dia. haha kesian.

btw, pandelela memang terbaek !! :)

Kaki skodeng