MY.TEMPAT

[Friday, August 10, 2012]

Buka puasa @ intekma resort - Bandar Shah Alam

Nasi briyani, kari kepala ikan, kambing golek bakar, murtabak, air tebu, air fruit punch.
More to come

Teman makan ni vendor yang belanja, Celcom
tengok dekat banner satu kepala dewasa RM49++
artis ada rosma AF (bini khai AF) sampai minggu depan
rosma ada jugak cakap 15 ogos ni ada lucky draw sama ada dia bawak rakan2 artis jugak kat situ

tadi pun ada nampak sorang artis jugak buka kat situ
overall ok la, not bad tapi variety tu kurang sket
sapa yang kaki makan sate tu sorry kat sini takde
rendang ke nasi impit ke lemang ke semua tu takde

Sent from BlackBerry®

0 comments:

Kaki skodeng