MY.TEMPAT

[Monday, August 27, 2012]

KFC with samsung R camera @ USJ















mengetest camera samsung galaxy R member
snap gambar KFC snack plate
boleh tahan sharp gambar dia ni 5mp
yg ni aku snap tanpa flash
pakai natural light florescent je

yang bestnya camera ni dia ada focus
dekat camera tu touch dekat mana tempat yg kita nak focus tu nanti camera tu akan focuskan
memang terang la gambar dia beza blackberry cap ayam aku tu kan
kalau perasan bahagian yg difokus tu agak terang dari bahagian lain
bahagian yg agak gelap tu luar fokus, bahagian yg terang tu area yg difokus

hehe

Sent from Galaxy-R

0 comments:

Kaki skodeng