MY.TEMPAT

[Thursday, May 31, 2012]

Kebab Turki @summit

0 comments

Kedai baru ni dekat summit
Sebelah dia ada kedai dorayaki

Ni aku bedal kebab campur ayam dgn daging

Review:
out sket, rasa dia tak berapa nak ada
Isi kebab dia pun sikit
Yang aku beli ni jumbo rm5.90 no tax
Isi dia cuma ada potongan timun kobis tomato isi kebab yg digoreng mayonis sos cili

Sent from BlackBerry®

[Tuesday, May 29, 2012]

Nasi lemak sambal sotong

2 comments

Feveret gua

Sent from BlackBerry®

[Monday, May 28, 2012]

Lunch tomyam mee

0 comments

Lepas makan ni confirm pandai cakap siam

Sent from BlackBerry®

[Saturday, May 26, 2012]

Kepala hotak KFC berjambul!

2 comments

Ni apa hal 2-2 ayam kasi kepak ni
Bagero!

Sent from BlackBerry®

[Friday, May 25, 2012]

Kelantan style ayam kampung telur dadar

1 comments

Mari makan

Sent from BlackBerry®

[Thursday, May 24, 2012]

samsung galaxy s3 @ galaxy sIII dah launch, media dapat free je

0 comments







rupanya malam ni samsung galaxy s3 dah launch dekat malaysia
yang nak jadi tak best ialah media yang pergi launching tu dapat telefon ni free beb

aduhai seronoknya, free beb

(gambar ehsan gadget nation)

Lambat la ini olang teksi

0 comments

Dalam cab on the way g usj
Ada mark dalam kete
Lambat la ini olang

Adeh panas la pulak dalam teksi ni

Hadap je ler

Sent from BlackBerry®

Volkswagen golf gti

0 comments

Sesekaliii ku rasa teringin
Memiliki kereta ini

Best eh kete ni
Lately aku memang banyak terserempak dengan kete ni
Sangat banyak ataupun ni petunjuk untuk aku (haha)

Hari tu aku terbaca kete ni jimat minyak
Sangat jimat
Tapi tak tau la betul ke tak

Ada sapa nak kasi aku test drive?


Sent from BlackBerry®

[Wednesday, May 23, 2012]

Fridge magnet korea mari

0 comments

Orang bagi kita merasa ye dak
Terima kasih


Sent from BlackBerry®

Jemput makan lauk kambing

0 comments

Mmbbbeeekkkkkkk hek

Sent from BlackBerry®

[Monday, May 21, 2012]

Jemput makan

1 comments

Lauk feveret

Sent from BlackBerry®

[Monday, May 14, 2012]

Rumah terbalik Tuaran

1 comments

Sent from BlackBerry®

[Thursday, May 10, 2012]

Galaxy note

3 comments

Jangan pandang orang lain sebelah mata
Dia ni tukang masak je dekat kedai tomyam ni
Tapi tengok la dia pakai tepon apa tu
Lagi advance dari tepon aku

Samsung galaxy note tu beb
Kurang kurang pun harga dia 2k beb

Tu belum lagi aku cerita dia pakai kereta apa

Peh

Sent from BlackBerry®

Camera ku yg playboy dah sihat

0 comments

Boleh beraksi balik
Yeyeh

Sent from BlackBerry®

Macam lamborghini tapi bukan

0 comments

Masa mula mula kereta ni keluar simpang aku ingtkan nampak lamboghini lah
Sekali bila dah dekat rupanya bukan la
Cuba teka??

Lotus beb
Tapi rupa dia memang macam lamboghini daa

Tempat kejadian usj23

Sent from BlackBerry®

Nasi lemak klasik daun pisang

0 comments

Ni baru terimbau kenangan makan nasi lemak tahun 90an
Nasi lemak skrg kalau tgk lapik plastik, lapik kertas minyak, payah dah nak jumpa yg pakai lapik daun pisang
Nasi lemak lapik daun pisang ni memang klasik
Tapi yang tak klasiknya harga dia tak ikut harga klasik
Macam ni je Rm1.20
Kalau dulu kat kl macam ni baru 60sen

Lahai

Sent from BlackBerry®

[Monday, May 7, 2012]

The facebook team

0 comments

For your protection, email notifications sent up until February 25, 2011 are not available for commenting via email. To add a comment to one of these threads please login to the Facebook website.

Thanks,
The Facebook Team

[Sunday, May 6, 2012]

Chupa chups twice double

0 comments

Tak tau pulak dia ada keluar double macam ni
Layan

Sent from BlackBerry®

[Friday, May 4, 2012]

samsung sIII or blackberry 10

2 comments

samsung just launch unveil their new samsung galaxy sIII

love those edges

a bit bored looking, nothing special

love the thinnest, but the chrome lining looks cheap tho


this doesnt look good for my pocket
please pocket.. say no to this (hahah, just avoiding myself from falling in love with this thing)

samsung sIII / s3 specs
136.6 x 70.6 x 8.6mm
133 grams
Display: 4.8-inch HD Super AMOLED (1280×720) Pentile (no Plus)
Processor: Exynos 4 Quad @ 1.4Ghz for HSPA version (nice processor there)
1GB of RAM (hmmm....seems slower)
Rear Camera: 8MP Autofocus, Flash, Zero Lag Shutter BSI Image sensor (8mp seems nothing to brag about, should be more/higher mp)
Front Camera: 1.9 MP HD, Flash, Zero Lag Shutter (zero lag shutter? are u sure?)
Video: Full HD 1080p Recording and Playback
Storage: 16GB/32GB/64GB
2,100mAh battery (longer/lasting usage, usually normal phone 1000-1800mah)
GPS with GLONASS (what is glonass??)
802.11n Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4
microSD expansion
21Mbps HSPA, LTE supported
Micro SIM (small sim like iphone4)
price: i dont know


been thinking and ushering for bb 10 (blackberry 10 phone) in this same week before this thing come by last night

come look at this new blackberry 10 / bb 10

love the simple shape, large

nothing to shout

simplicity

copycat?

with other friends, can notice it is bigger than ip4, might be similar to galaxy note

specs, still under development

[Thursday, May 3, 2012]

Indulge Your Senses with LG

0 comments

LG cinema 3d tv

LG Blu-Ray Players




Greetings beautiful Nuffnangers!

How is the LG Cinema 3D TV different from conventional 3D TVs you ask? According to LG, their TV boasts some impressive features which include Certified Flicker-Free, Electromagnetic Waves-Free, 3D Light Boost, Wider Viewing Angle, Flexible Viewing Positions, Lightweight 3D Glasses and Reasonably-Priced 3D Glasses. All these look fantastic on paper, but we still had our skeptics. After all that talk, it is about time LG starts walking the walk, so folks from LG would like to invite you Nuffnangers to learn more about this gorgeous TV and experience it at a party organized just for us!

Details of the party are as below:

Date: 19 May 2012 (Saturday)
Time: 6.30pm – 8.30pm
Venue: Courtyard Garden, Bukit Damansara
Dress code: Casual

It will be a fun-filled night where you’ll get to mingle among fellow Nuffnangers and experience the spanking new Cinema 3D Smart TV! And what’s a party without prizes to be won? LG would be giving out a total of 5 units of LG Blu-Ray Players, one Home Theater system and you’d stand a chance to win a brand new 42” Cinema Screen LTV at the party! So what are you waiting for Nuffnangers? All you have to do to win a pair of invites from us is to blog about the party, you can find more info from here.

The best 100 entries will win a pair of invites to the party! Hurry now Nuffnangers, drop whatever you’re doing and send in your entry to party with us before 14 May 2012! ;)

Cheers,
Darren Low
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd

macammana nak join ni hek huk
aku tak pandai bab bab ni
tengok hadiah yang ditawarkan menarik tuuuu

kata kunci; to blog about the party, drop whatever you’re doing
apa nak buat hek hek

tajuk; what am i doing to go to LG party

Dah 15 tahun tapi hisap botol susu lagi

2 comments

Apa sudah jadi ngan budak ni
Ni apa kes
Ni betul betul kejadian

Sent from BlackBerry®

Zahida rafik dah kawin sama Datuk Seri shafie afdal rupanya

0 comments

Tah mana betul mana salah tah
Kalau betul apa salahnya
Dah kawin pun kan
Dah halal kalau nak buat apa pun
Kekeke

Sent from BlackBerry®

Karipap gergasi

0 comments

Pernah nampak karipap macam ni
Punya la besar karipap ni macam gergasi dah aku tengok

Rm2, pasar malam

Rasa tak berapa nikmat

Sent from BlackBerry®

[Wednesday, May 2, 2012]

Tenangkan hati lunch root beer float A&W kompleks 3k subang

1 comments

Dah lama tak kena a&w
Tak salah aku ni 1st time untuk tahun ni
Kalau nak tau haritu aku pernah terbaca yg banyak outlet a&w ni bnyk yang dah nak tutup
Maybe saingan and sales tak berapa kot sebab mcm2 kedai dah ada kan skang

Trademark a&w ni harap mozza burger dengan root beer float dia tu lah

Sent from BlackBerry®

Canon service center peremba square

0 comments

Camera aku sakit
Error 99

Kena tunggu 3-7 hari untuk tau result apa penyakit sebenar dia

Doakan cepat sembuh

Sent from BlackBerry®

Breakfast jeruk

0 comments

Tak pernah dibuat aku
Kawan bawak balik dari penang mai

Sent from BlackBerry®

Karenah depan mesin ATM

0 comments

Kadang aku tak paham kenapa ada sesetengah orang aku tengok berdiri depan atm sikit punya lama tekan sana sini tekan alih alih tengok cek balance je pun

Tapi duk depan atm tu sikit punya lama
Dah tentu tentu kalau ada kad atm tu confirm biasa dah pegi atm tu kan

Cuba sebelum nak tuju atm tu set siap2 nak buat urusan apa
Jangan depan atm baru nak gaduh nak buat apa

Pastu siap boleh nak fikir2 lak kan
Memang kene sound dengan aku ler

Sorry
Sent from BlackBerry®

BOIKOT AKHBAR UTUSAN DAN KOSMO

1 comments



agak agak la WEH!!!!
suratkhabar ni budak budak kecik pun baca
kalau diorang tengok gambar ni apa diorang kata???




BOIKOT UTUSAN MALAYSIA DAN KOSMO

Kaki skodeng