MY.TEMPAT

[Wednesday, May 2, 2012]

Tenangkan hati lunch root beer float A&W kompleks 3k subang

Dah lama tak kena a&w
Tak salah aku ni 1st time untuk tahun ni
Kalau nak tau haritu aku pernah terbaca yg banyak outlet a&w ni bnyk yang dah nak tutup
Maybe saingan and sales tak berapa kot sebab mcm2 kedai dah ada kan skang

Trademark a&w ni harap mozza burger dengan root beer float dia tu lah

Sent from BlackBerry®

1 comments:

aReLaN | May 2, 2012 at 11:50 PM

memang banyak yang tutup.tapi seyes sedap root beer dia.fries dia pon aku suka.hohoho

Kaki skodeng