MY.TEMPAT

[Wednesday, May 2, 2012]

Karenah depan mesin ATM

Kadang aku tak paham kenapa ada sesetengah orang aku tengok berdiri depan atm sikit punya lama tekan sana sini tekan alih alih tengok cek balance je pun

Tapi duk depan atm tu sikit punya lama
Dah tentu tentu kalau ada kad atm tu confirm biasa dah pegi atm tu kan

Cuba sebelum nak tuju atm tu set siap2 nak buat urusan apa
Jangan depan atm baru nak gaduh nak buat apa

Pastu siap boleh nak fikir2 lak kan
Memang kene sound dengan aku ler

Sorry
Sent from BlackBerry®

0 comments:

Kaki skodeng