MY.TEMPAT

[Wednesday, April 18, 2012]

proton preve

(gambar ihsan paultan and kereta)

best ke nama preve ni??
proton preve
korang boleh sebut dengan betul tak??

spell: preyyy veyyy ke preyy viy

tang aku minat
-start/stop engine button - ni macam kereta mewah, macam kete race
-paddle shif gear - feel bawak kete F1 yo
-auto back bonet lid trunk - bonet blakang boleh bukak sendiri bila tekan kunci kete
-wifi in the car (pakai YES 4G punya huddle tu) boleh bawak keluar kalau kita nak keluar dari kereta meaning kita bleh cabut huddle tu masuk kocek dan still online

penambah baikan
-meter tu tak berapa nampak mewah ler, macam cikai sangat
-maybe boleh consider utk keyless entry sebab dah ada button engine start/stop tu kan
cth kalau kete jenama lain memang buat macam tu
kunci tu just sebagai immobilizer
-kos YES 4G tak berapa nak best sebab kita kena bayar based on bandwidth

keyless entry: tak payah masuk kunci kat punat kereta, just dalam kocek je, bila berdiri sebelah kereta kunci terbuka sendiri by sensor dan terus tekan button start your engine

1 comments:

aReLaN | April 19, 2012 at 12:50 AM

last2 sebut prebe je.tak pon prebet sapu.hahaha

Kaki skodeng