MY.TEMPAT

[Thursday, April 19, 2012]

NIVEA Black & White

cuba search kat google keluar apa kalau type NIVEA Black & White
sekali aku bukak kan, gambar sensored lah
ada gambar pempuan pakai *ut ut* putih la
lantas aku cuba untuk terus menutup mata ku
tapi.. kamu tahu apa yang terjadi kan kan

jakun kejap tengok list barang nivea for men
bukan main banyak weh


tengok list belah kiri tu kan
tak tau lak ada macam macam
aku ingat dulu nivea ni ada krim tangan je (pengaruh tv ni)

sapa yang klik nuffnang aku bila keluar iklan nivea tu akan dapat hadiah misteri dan bonus

0 comments:

Kaki skodeng