MY.TEMPAT

[Thursday, November 10, 2011]

standard chartered good life

pernah nampak logo ni?

ko tau tak standard chartered tu apa?
macam standard je kan
bukan standard yang itu, dia standard yang ini
puas aku cari terjemahan standard chartered rupanya tak ada terjemahan kat google translate pulak

jom cerita pasal standard chartered good life
nampak ayat tu macam best je kan
good life, sapa tak nak good life kan
semua nak, kalau boleh nak yang terbaek (elok guna terbaek ke terbaik sebenarnya??)

standard chartered good life ni sebenarnya promotion dari standard chartered pasal card credit dia tu
jarang kan kita dengar pasal card credit standard chartered ni kan
kalau bank lain tu memang glamer tapi kalau standard chartered ni macam tak pernah je kan

so thats why diorang ni promo kebaikan atau good life of standard chartered credit card ni
banyak jugak diskaun dia offer
ada lebih dari 1000++ merchant @ kdai makan yang ada penjimatan diskaun standard chartered ni bila makan kat kdai2 tersebut dan semestinya kene swipe card credit diorang ni la

more info boleh rujuk kat websitenya, standard chartered good life

terliur lak tengok telur mata dia tu
mmg feveret yang macam ni

kenal tak ni apa?

nota kaki: iklan ini dibawakan oleh nuffnang buffered earning

1 comments:

alongxp | November 8, 2011 at 2:03 PM

wow... dapat BE.. jeles aku... :D

Kaki skodeng