MY.TEMPAT

[Friday, November 11, 2011]

Mrr2

Sejam dah stuck kat sini, baru gerak dalam 1km je
kalau drive kete volkswagen gti yang laju dan hebat pun boleh jadi slow
elok sangat la kalau ada yang jual air spritzer tinge time-time gini
dapat jugak hilangkan dahaga
nak bukak laptop asustek N5 main game pun ok jugak ni
macammana la nak bongkar rahsia pts jem jem ni
teringat pulak maxis broadband yang tinggal kat ofis
terasa nak booking airasiax nz summer
mana pulak aku letak kasut adidas aku ni

1 comments:

cindyrina | November 11, 2011 at 10:10 PM

semua pegi wedding dinner 11.11.11 kot...

Kaki skodeng