MY.TEMPAT

[Friday, November 25, 2011]

malware blog REDMUMMY


REDMUMMY, ni lah dia screenshot yang keluar bila nak access blog REDMUMMY nih
Saya tau dah sebab apa, cumanya dah try banyak kali cara nak avoid and report to google chrome but still sama
Error malware ni cuma keluar kalau browse pakai google chrome
Kalau pakai browser lain ok je REDMUMMY

So REDMUMMY tak payah la nak pening pening fikir pasal malware ni yek
Kalau ada yang complaint lagi keluar error ni REDMUMMY cakap je dengan diorang tu kalau tak nak avoid error malware ni keluar lagi just jangan browse blog REDMUMMY pakai google chrome, pakai je browser lain macam firefox atau IE atau safari atau yang seangkatan dengannya

Dah REDMUMMY rest je la
Sambil nyanyi lagu menghitung hari kris dayanti

Ekekek!

Peace yo!

P/s: agak2 bosan tak tau nak jalan mana, pegi la jalan kat blog REDMUMMY, bulan2 nuffnang 30k ooo


Send from email

3 comments:

izzana | November 25, 2011 at 10:03 AM

red mummy tu yang dapat nuffnang banayk tu kan? kesian dia.. chrome boikot blog dia ke? ciskek! =-='

izzana | November 25, 2011 at 10:28 AM

pergh.. betul ni syah? mahsyukk nye.. bila la nak dapat macam dia..=-='

BisMi Aishah | November 25, 2011 at 5:29 PM

erm... bes nyeeee
klo ada 30k, saya nk g melancong sambil mkn2..
hhehehehe

Kaki skodeng