MY.TEMPAT

[Friday, November 25, 2011]

Cilok mencilok @pandan indah


Ni sekolah memandu mana ko pegi belajar ni uncle
U suka suka hati potong ini queue
Uncle, ini gambar ada u punya plate number saya sudah kasi sama JPJ lah uncle
Itu JPJ kawan baik saya maa
Jangan lupa bayar saman ya uncle!

Dah la nak mencilok pastu duk tengah jalan tunggu kat situ
Kalau ye pun jangan la sampai menyusahkan orang lain

No wonder they say Malaysian driver !@#$%^& kan?

Baru perasan plate kereta toyota vios sebelah tu
Nampak tak?? WTF maksudnya? ada yang tak tau?


P/s: ingatlah kesusahan dan kecepatan orang lain juga


Send from phone

2 comments:

aReLaN | November 25, 2011 at 9:34 AM

dia oldskool maa.time dia dlu mmg diajar teknik mencilok ni.hahaha

izzana | November 25, 2011 at 9:42 AM

aigooo.. kasi tetak la hik8 gurau2,, tak sound ke uncle tu?

Kaki skodeng