MY.TEMPAT

[Thursday, August 11, 2011]

awek baru khairul fahmi keeper malaysia

memang taste khairul fahmi ni yang freehair kot
kalau tak salah aku sebelum bertunang dulu elia tu freehair tapi lepas tunang elia tu bertudung
dan tak lama lepas tu khairul fahmi mintak putus tunang
tu pun via paper metro je, tak official pun dekat family, macam ni punya orang pun ada ka

nengok la gambar baru kat atas ni dia dengan awek dia tu dekat singapore

2 comments:

Yana Farinha | August 11, 2011 at 1:13 PM

hye... nice blog... dah folo awk.. jom singgah blog kita. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

kak ina kl | August 18, 2011 at 9:46 PM

sabar ajerlah tgk karenah mereka ni ..

Kaki skodeng