MY.TEMPAT

[Monday, June 13, 2011]

mak limah pergi berasap

fuh
naik segan aku nak menulis blog ni
nak usha blog sendiri pun dah naik segan
dah naik lemak pergi bertapa dan bersuka ria

tah hapa hapa
blog sendiri pun nak segan
bukan orang lain pun
walhal diri sendiri

exam pun dah habis
tu pasal life aku sekarang ni kadang2 macam tak ada tujuan
sampai time ni la semua sakit2 nak datang
lepas satu satu
agaknya ni memang hikmah kot

sebab masa aku sibuk study dengan exam memang dijauhi dengan segala sakit2 ni
alhamdulillah

dapat menjawab dengan tenang dan confident
for sure hantu kak limah pun mesti tersenyum je tengok gaya aku jawab periksa

tengah cari mood nak update ni
sikit lagi

0 comments:

Kaki skodeng