MY.TEMPAT

[Monday, April 18, 2011]

suka hantu kak limah,kain saiful apek terlucut

hadoi hadoi hadoiiiiihai!
sapa tengok maharaja lawak jumaat lepas? minggu ke 3 punya
adoi adoi adoi


kalau takde astro warna ataupun astro mustika takpe
takde hal
boleh tengok dekat facebook
ramai aku tengok upload video maharaja lawak minggu ke 3 ni kat dalam fb,ataupun dalam youtube

tapi aku tengok dekat astro lah pasal memang channel ni ada dalam list aku pun
dah lama subscribe pun
masa mula-mula astro warna launch dah subscribe

aku dengar ramai jugak kawan2 yang berpusu-pusu subscribe channel astro warna ni pasal tak nak ketinggalan nak tengok maharaja lawak ni kan

ok la tu
suka la astro

macam biasa aku mesti nak komen adegan maharaja lawak minggu ni punya

ok, jom start

dalam banyak2 ni la aku pick 3 geng yang aku rasa menyengat untuk minggu ni
kira menggigit jugak la diorang utk show minggu ke 3 nih

(kalau sapa yang tak tau lagi minggu ke 3 ni ada tema tau,tema dia muzikal comedy)

Jozan
mula2 tengok johan buat preview topic dah macam ok je
tapi aku tak letak harapan tinggi
diorang ni ntah la
kita tengok macammana kan


time to time aku tersenyum jugak tengok persembahan diorang ni
terhibur jugak aku dengan gelagat diorang ni
aku rasa ramai jugak yang kat luar sana yang suka dan terhibur dengan jozan punya show minggu ke 3 ni kat maharaja lawak ni
sebab tengok dekat fb aku,aku tengok ramai puji jozan ni

muzikal comedy dia kat lagu tak berapa sangat,dia just nyanyi je rangkap lagu asal tapi ada pelbagai lagu related dengan tajuk penyampaian diorang
which is lain daripada geng yang lain yang mana hanya gunakan tone lagu tapi lirik diorang ubah bagi menyampaikan cerita diorang tu

jozan minggu ni memang aku puji
nampak professional dan bersahaja dan ikhlas persembahan diorang
tak melebih2
aku takut je si johan tu melebih2 tapi dia tak buat macam tu

congrats!


Sepah
this is my 2nd choice lah
mula2 start je aku dah feel something good about their show
bayangkanla si sape tu nama dia siap pakai baju pompuan
rupa dia memang tak boleh blah
memang lawak pun
then penceritaan teratur dan pemilihan corak persembahan yang bagus aku rasa
nampak tersusun,teratur dan ada unsur lawak dengan sendirinya dekat persembahan diorang tu

keep it up sepah!



Man
ni yang aku rasa agak ok tapi tak sampai ke tahap yang sepatutnya
aku rasa sepatutnya muzikal comedy ni jadi makanan man
tapi tak tau lah apa kena dengan dia ni
macam teragak2 pun ada
aku rasa macam dia tak habis prepare utk show minggu ke 3 ni


apapun aku rasa ramai yang terhibur dengan persembahan minggu ke 3 ni

hmm,session juri dicabar dipanggil untuk buat persembahan pun impress aku jugak pasal aku tak tau yang mamat khalid tu yang buat cerita hantu kak limah tu pandai main keybod
lepas tu ahmad idham tu pandai main harmonica


syabbas!

hopefully untuk minggu minggu yang seterusnya diorang memperkenalkan kelainan

hopefully

4 comments:

pwincess Lov3y dOv3y | April 18, 2011 at 1:10 PM

syg nyer rumah ku teda astro...huhu

azlinor | April 18, 2011 at 1:38 PM

http://al-mukmin untuk ilmu

✿❤Cik Izan❤✿ | April 18, 2011 at 3:00 PM

geram sebab dah buang cenel astro warna...

♥suNa husNa♥ | April 18, 2011 at 3:30 PM

mane nabil????nabil best kot minggu ni..hehehe

Kaki skodeng