MY.TEMPAT

[Monday, April 4, 2011]

hantu anugerah bintang popular malam tadi

ramai tak perasan kan?
takkan aku sorang je yang perasan

tapi dah namanya hantu
mungkin la aku sorang je yang perasan kot?

tengok gambar untuk penerangan yang lebih lanjut


sapa yang tengok abp malam tadi sure tau punya
adegan masa nak mengumumkan artis paling popular berita harian malam tadi ada gimik usop wilcha ni keluar dengan abi huraira dengan wilchair nye tu

memang class

patutnya usop wilcha ni masuk maharaja lawak kan?
partner dengan sesapa yang patut lagi meriah

tapi aku rasala kan malam tadi akan lagi meriah kalau buat scene macam ni
time nak umumkan pemenang anugerah bintang paling popular tu
tiba2 blackout satu dewan
pastu ada lagu enjit2 semut kak limah nyanyi
pastu pelan2 lampu terang balik pastu kak limah ada kat celah2 artis tengah duduk kat sesapa sambil pegang sampul pastu pass kat dekat usop wilcha

mesti best kan?

enjit2 semuttt

11 comments:

CahayaCintaIlahi | April 4, 2011 at 1:56 PM

hehe gile gmpk awk pny suggestion tu ..hehe.. smi tutup lampu sume hehe.. best2... ;))

saya_arief | April 4, 2011 at 2:03 PM

kalau kuar kak limah, konpem riuh semalam.
hahaha.
:D

unieMARKS :) | April 4, 2011 at 4:24 PM

tuhla , idea bagus jugak . hee

zikeryhassan | April 4, 2011 at 7:06 PM

kalau kak limah dtg smlm, mesti berguling2 sakan gelak semua

Redbloodsnow | April 5, 2011 at 8:19 AM

hahaha...tol tu. kalau di buat adegan gtu. sure lg gempak..hiksss.

NAS :) | April 5, 2011 at 11:16 AM

aah! idea bernas! haha. memang lawak gila kan malam tu. :D

♥suNa husNa♥ | April 5, 2011 at 2:24 PM

huhuh..tutp semua lmpu, kan bising lak satu dewan bising org menjert..:P

Peja | April 5, 2011 at 3:24 PM

mmg lawak abis r si ucop wilcha tu :D

RS | April 6, 2011 at 6:35 AM

seramnya =S



www.riskofrain.com

cik anna | April 7, 2011 at 4:40 PM

bernas jugak idea tu..msti gempaq...hahahaha...

http://lensaanna.blogspot.com/

Az-Zahra Fauzee | April 9, 2011 at 12:40 AM

sape setujuuu angkt tngn mcm usop..
wuhuu~

Kaki skodeng