MY.TEMPAT

[Tuesday, March 29, 2011]

akhirnya

lega dah aku ni sekarang ni
siap jugak keje-keje data entry
gila ko kene buat data entry beribu2 data
aku dah sampai tahap menyampah tengok data2 ni

tapi alhamdulillah siap jugak walaupun sambil2 blogwalking
bukan apa, bila aku tengah stress tu
aku pun blogwalking baca korang punya cerita lega sikit stress aku tu
sib baik laaa ada blog korang2 ni

kalau tak mau aku masuk hospital
serius, memang aku ada rasa nak masuk spital je buat data entry ni

akhirnyaaa siap jugak

lega!

7 comments:

SyEraa | March 29, 2011 at 1:46 PM

tension keee?? :)

shah | March 29, 2011 at 2:41 PM

maunye tak, beribu data entry tu
jem mata tengok
sib baik dah settle

SyEraa | March 29, 2011 at 4:29 PM

haaaa bgus laaa wee~~~ XD

Aina | March 29, 2011 at 4:35 PM

dapat duit tak?kalau ada RM per entry jem pon berbaloi-baloi..:))

Adzriel AB | March 29, 2011 at 7:54 PM

jangan muntah ekkk... lepak2 jap minum teh o panas. meredakan minda, tambah daun pudina dengan cengkih.

solo molo | March 29, 2011 at 10:52 PM

jangan tensi2 br0...
tak baek untuk kesihatan...
yg penting, kita enjoy !!!~




entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

shah | March 30, 2011 at 9:48 AM

bagusla korang ni semua, thanks for your support!

aina-kerja amal,huhu

Kaki skodeng