MY.TEMPAT

[Thursday, January 20, 2011]

nuffnang buffered earning #2


apakah makna semuanya iniiiii!
buffered earning yg melimpah ruah
heheh

thanks nuffnang team @ crawling for giving me the oppoturnity for all this
buffered earning

nak tau tak macammana nak dapat buffered earning ni?
aku sebenarnya pun mana reti
bukan aku keje kat nuffnang tu pun
pun takde kroni dalam nuffnang tu pun jugak

jawapannya....
saya putar halim

macam ni
hari selasa malam aku ada update aku punya survey nuffnang bio
just tambah beberapa item lagi yang ada sangkut paut dengan blog aku ni
tup2 esoknya tambah 1 buffered earning yang burger king tuh

tup2 hari ni aku saja2 la bukak tengok progress income nuffnang ni
terperasan sesuatu yang extraordinary pulak
aku terkejut tengok buffered earning nuffnang aku ni
ada bertambah lagi 2 BE DiGi Happy tuh
memang Happy la
maunya tak terkejut beruk
punya banyak la ni
rekod terbaik aku ni

tak pernah la capai punya banyak buffered earning yang macam ni punya banyak

soalannya
lepas dapat semua buffered earning ni bagai
apa nak buat lepas ni??

sapa yang terer tu share2 la
apa nak buat lepas dapat buffered earning?

dan lagi satu aku nak tanya
macammana nak dapat star fullmark kat ads nuffnang tu?

1 comments:

AMMAR YASIR | January 20, 2011 at 2:40 PM

Banyaknya BE...Tahniah ek..... tingkatkan traffik..... pasal star tu xberapa tahu sangat...ada orang kata semakin banyak orang klik kat situ semakin tinggi star..betul kot.

Kaki skodeng