MY.TEMPAT

[Thursday, January 20, 2011]

DiGi Happy, why?


mana nak dapat internet unlimited RM2 je cik kak cik abang oi...DiGi Happy je ada
murah la tu, unlimited tu


biasala kan simcard hilang ni, phone kene curik la, tepon masuk air la, macam2 hal la korang ni
tapi don't worry, DiGi Happy akan bagi new simcard
so that cik kak cik abang still boleh maintain nombor yang sama kan
takde la menggagau nak post dekat facebook bagitau number baru korang kan


haaaa
this is the main keypoints here
the comparison between DiGi Happy with others
u decide
boleh click gambar tu kalau nak kasi besar kot (agaknya la)


see for yourself why think of using DiGi Happy
why not? its cheap

kepada pakwe makwe yang berjauhan tu ataupun yang tak boleh berenggang sangat
nak je dengar suara kekasih hati tu
elok sangat la amik DiGi Happy ni
murah pun murah
gayut la sampai puas

1 comments:

amirul.fareast512 | January 22, 2011 at 3:29 AM

pena gune simkad ni, tp dah lost la..
mcm mane nak beli lagi ??

Kaki skodeng