MY.TEMPAT

[Tuesday, December 14, 2010]

nur fathia


ni la dia nur fathia
kalau sapa ingat dia ada berlakon iklan sunsilk yang perempuan ganti laki main futsal tu
haaa ni la dia
sekarang ni nur fathia ni tengah berlakon cerita hani dekat tv3 kalau tak silap

kalau sapa rajin beli paper hari ahad boleh perasan gambar nur fathia ni dekat frontpage
tengok sendiri je la

dia ni student akhir kot
student law uitm
nur fathia ni macam yuna jugak
agaknya junior yuna la kot

harap2 dia tak la menyimpang jauh
tau la dunia artis ni kan

aku harap nur fathia ni lepas dapatkan degree law tu concentrate jadi lawyer je la
tak payah la jadi pelakon

lawyer pun tak kurang hebatnya
gaji masyukkk

3 comments:

Kyra | January 8, 2011 at 11:12 PM

cantikkk nur fathia ni ;)

eja | January 12, 2011 at 5:28 PM

i suka dia...;')

Sham.. | March 4, 2011 at 12:54 PM

Ini la pelakon wanita yang paling i suka dan minat...most beauty one hope u jangan rosakkan reputasi u coz u have a bright future!!

Kaki skodeng