MY.TEMPAT

[Tuesday, December 14, 2010]

digi mobile internet RM15 promo


aku mula-mula tengok iklan digi ni appear pun aku macam tak percaya
bukan tak percaya sebab iklan ni appear dekat nuffnang
tapi tak percaya digi ni keluarkan promo digi mobile internet Rm15 je
healty competetition from digi
memang very proactive la digi ni
faham je apa yang keadaan semasa ni nak
dia tau yang orang sekarang memang tengah gila internet dekat handphone

ada yang bil mobile internet je beratus-ratus tanpa disedari
so, apa lagi, grab la peluang dari digi mobile internet ni
sapa nak kasik, RM15 je tu

for more info visit digi mobile internet website at http://www.digi.com.my/internet/3g/pricing_iu15.html

agak-agak tak paham pasal digi mobile internet RM15 ni call je diorang tu

0 comments:

Kaki skodeng