MY.TEMPAT

[Tuesday, November 21, 2017]

Shila Amzah slang london

Jom sama-sama kita tonton video yg tengah viral pasal shila amzah slang London ni
teman pun baru tahu hari ni.. layan je la video ni

tak tau nak komen apa
tapi sebenarnya kalau korang kenal life family shila amzah ni baru korang akan tau sebab apa macam tu
jadi sebelum komen atau nak 'condemn' buatlah research sikit
jangan main tabor je tak tentu hala

hi shila... peace...
nothing wrong pun

just be yourself

0 comments:

Kaki skodeng