MY.TEMPAT

[Monday, August 3, 2015]

Musim durian @ pekan pahang


Seronoknya lah tengok pokok durian sebelah rumah ni haa
Yang syoknya pasai dia punya buah durian tu ada dahan yang rendah, makanya kalau ikutkan paras paras kita berdiri je, nasib lah durian ni tak boleh petik, kalau boleh confirm dah jendul dahan ni

Durian pekan ni pure baka kampung
Buahnya kecil, isi nipis, warna cerah, rasa manis manis kurang lemak

Teman memang suka pattern durian macam ni
Boleh makan banyak tapi durian kampung ni buatkan badan cepat panas dan panas lain macam
Nak cure dia kena ngadap ais la manjang, terasa macam haba keluar dari badan kalau makan tak ingat

0 comments:

Kaki skodeng