MY.TEMPAT

[Tuesday, May 6, 2014]

kawasaki ninja 250sl

wah bagi kaki motor di luar sana yang dok layan motor kapcai dan teringin nak upgrade main superbike boleh la merasa ala ala bawak superbike macam valentino rossi tu kan
kena beli yg start yg kecik sket then lama lama sket baru ke besar sket baru betul
kalau terus terjun yang besar takut tak boleh handle atau tak mahir lagi kan

boleh tahan kawasaki ninja 250sl ni
macam best je
dengar dengar harga dia pun mampu milik.. dalam Rm19k ++

dah sampai malaysia ni

credit motomalaya

0 comments:

Kaki skodeng