MY.TEMPAT

[Wednesday, December 18, 2013]

From my desk #Sambutan tahun baru ambang 2014 putrajaya

Awal gila depa iklan kan
tak sangka tinggai lagi berapa hari je lagi nak masuk tahun baru 2014
ramai dah heboh dekat whatsapp jangan masuk toilet pada malam 31/12/2013 takut keluar toilet dekat tahun baru
macam-macam la depa ni, ada je idea depa ni

Nah sapa yang duduk dekat area putrajaya dan sekitar boleh la melepak tengok bunga api dan persembahan artis malam 2013 nak masuk 2014 nanti


Ambang 2014 Putrajaya
Tuesday, December 31 at 8:30pm
Dataran Putrajaya Presint 3 in Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Barisan artis: M.Nasir, Jamal Abdillah, Soo wincci, Sweet Charity dan ramai lagi


0 comments:

Kaki skodeng