MY.TEMPAT

[Tuesday, October 16, 2012]

breakfast nasi lemak 1st time cafe kak limah

ni entry first time aku beli breakfast dekat cafe kak limah
boleh tahan pasal aku lapar sangat pagi ni
memangnya tak tertahan tahan dah lapar sangat

nasi lemak yang wangi yang disulami dengan biji halba
lepas tu lauk amik kau
memang betuk banyak lak aku ambik
sardin, telur mata dengan kacang merah
mula mula aku tengok macam ada menu western breakfast tapi macam tak lengkap barang dia pasal ada barang makan dia yang dah habis tu yang aku kidnap red bean tu masuk dekat nasi lemak ni

hehe

semua ni kos aku kena Rm3, ok la


0 comments:

Kaki skodeng