MY.TEMPAT

[Thursday, September 13, 2012]

Pot luck @ Damansara

Ni kejadian semalam
Pot luck beramai ramai
Macam2 ada macam iklan astrok

Jom tengok sapa yang ada dalam gambar ni,kepak ayam,ikan kering,ayam masak merah,ikan kembong goreng,ubi kentang,daging,ikan bilis,tauhu,bunga kobis dimasak tomyam dan last skali nasi

Sent from BlackBerry®

2 comments:

Cik Puan Izan✿ | September 13, 2012 at 9:27 AM

kita cuma nmpk chicken wing itu...yg lain agak tak nampak... heheh

shah | September 13, 2012 at 10:40 AM

kena besarkan gambar baru nampak rakan2 dia yang lain tu.kesian kat kawan lain orang tak spot.hehe

Kaki skodeng