MY.TEMPAT

[Sunday, September 9, 2012]

Kek red velvet merah damai @ Putrajaya

Semalam aku pergi open house dekat putrajaya. To be spesifik dekat presint 17 sana open house member
Aku presint 17 ni tak pernah jelajah lagi
Mula2 tu apalagi kita google map sama google direction je terus pastu hafalkan/ingatkan simpang mana kiri kanan terus pastu landmark apa

Ok dan senang jugak jalan nak pegi situ cumanya dalam google map tu tak ada gambar rumah apartment tu dalam peta.hehe. Tu namanya tak update lagi

So gerak dalam pukul 1 dalam 1.30 dah sampai,no toll,no jam

Banyak gak menu kawan ni buat semua masak sendiri katanya,memang hebatttt

Menu dia meh aku sembang,nasi minyak lauk daging,ayam masak mera,roti jala,kari ayam,laksa,sate ayam,daging,nasi impit,buah tembikai susu,jambu batu sama asam,air oren,air panas,ABC=air batu campur,kuih raya pastu ni yang special,ada kek red velvet sempena anniversary 100 hari kahwin.hehe

Aku memang puji kek dia,memang sedap oh
Sapa la tukang buat kek tu

Terima kasih eh,memang sedap kek red velvet

Sent from BlackBerry®

Kaki skodeng