MY.TEMPAT

[Wednesday, August 15, 2012]

Willy Satay @ Kajang

Malam tadi ada ambik kuih raya dekat ekin mawi kat bangi
Lepas settle tu balik singgah willy satay dekat sg ramal junction food court
Kedai member aku ni

Dia ada 2 branch, 1 dekat kajang sg ramal ni lagi satu dekat dalam bangi sana
Satay dia ok gemuk2 cuma kuah dia kat sini macam cair sket, nnt aku roger kawan aku tu
Satay dia mmg better than haji samuri

Taktik dia mcm ni beli satay samuri 10 cucuk pastu mntk kuah lebih pastu makan dengan satay willy ni baru kena
Selain dari willy satay ni ada jugak kdai lain kat foodcourt ni, ada western, mee udang pastu yg jadi feveret jugak kat sini ada burger bakar abang burn. Aku tak oder burger bakar tu pasal kenyang lagi pun maybe lainkali la kot

Dalam pukul 10.30 chow balik. Bukan chow kit. Hehe

Sent from BlackBerry®

0 comments:

Kaki skodeng