MY.TEMPAT

[Thursday, August 2, 2012]

efek habbatus sauda baraka

malam tadi aku kan ada post pasal habbatus sauda baraka tu kan
tak lama lepas makan pil baraka tu dalam sejam lepas tu lebih kurang kot

1.sendawa
asyik sendawa je, lepas tu sendawa tu ada bau habbatus sauda tu
fuh
kena makan sendiri baru tau bau dia macammana

2.panas
aku perasan malam tadi badan macam panas sikit, panas macam makan durian tu tapi tak la berapa panas sangat, tapi rasa warm warm gitu walaupun kena aircond


3.bilik termenung
pagi2 lepas sahur tu memang bila ehem2 buang tu laju dan clear je rasa

sekarang ni rasa macam ringan sikit tapi dekat mulut ni masih terasa ada bau habbatus sauda tu

0 comments:

Kaki skodeng