MY.TEMPAT

[Friday, August 24, 2012]

Breakfast mcdonalds GCB @ Bandar Shah Alam

ni yang menjadi idaman ni
crinkle cut fries
memang sedap,puashati

aku pun tak tau macammana sesat ambik gambar macam ni
tak ingat angle mana aku ambik ni

ni lah dia burger mcdonalds GCB yang ditunggu tunggu tu
akhirnya ada juga rezeki kurniaan ALLAH untuk menikmati mcdonalds GCB ni
sedap tu memang sedap
daging burger ayam tu rasa pedas2
kalau sesapa makan tu tak payah letak sos cili pun takpe
letak mayonis dengan cheese,peh lazattt
bawak la mayonis sendiri yekkkk

Kejadian:
Keluar pegi jumpa orang kejap dekat mcdonalds seksyen 2 shah alam tu, ala yang mcd dekat roundabout dekat dengan UITM main campus shah alam tu la
Kebetulan juga masak aku masuk parking terserempak Dato Sahol VC UITM masuk kete myvi dengan sorang pempuan dukung anak,maybe tu anak dengan cucu dia kot

1st fast food after ramadhan terus terjah mcd u

Yang bestnya tang GCB ni crinkle cut fries dia ni la,mmg feveret ni

Jemput tengokk

Harga GCB regular set ni dalam RM13+ tak silap

GCB stand for Grill Chicken Burger, so takyah harap la keluar edition daging, jenuh mcd nak tukar nama GMB

Sent from BlackBerry®

0 comments:

Kaki skodeng