MY.TEMPAT

[Monday, March 19, 2012]

shoutbox kena bayar

assalamualaikum semua
setelah sekian lamanya aku tak baca dan tak buka blog
biasanya macam tu la awal tahun
macam-macam benda nak dibereskan

aku masa mula mula masuk tak perasan lak shoutbox kat sebelah tu tak boleh pakai
sekali aku refresh rupa rupanya memang dah tak boleh pakai
dah nak kene bayar pulak dah

terus action plan aku gantikan dengan cbox

kesian geng2 gossip shoutbox... korang boleh sambung gossip lepas ni


tata

1 comments:

aReLaN | March 19, 2012 at 11:41 PM

lama betul ko menghilang bro.hohoho

Kaki skodeng