MY.TEMPAT

[Saturday, March 24, 2012]

Jauh lagi perjalanan

0 comments

[Tuesday, March 20, 2012]

Teka bilangan ayam

0 comments

Agak agak berapa banyak ayam yang ada ni
Surprise celebration birthday bos


Send from phone

[Monday, March 19, 2012]

shoutbox kena bayar

1 comments

assalamualaikum semua
setelah sekian lamanya aku tak baca dan tak buka blog
biasanya macam tu la awal tahun
macam-macam benda nak dibereskan

aku masa mula mula masuk tak perasan lak shoutbox kat sebelah tu tak boleh pakai
sekali aku refresh rupa rupanya memang dah tak boleh pakai
dah nak kene bayar pulak dah

terus action plan aku gantikan dengan cbox

kesian geng2 gossip shoutbox... korang boleh sambung gossip lepas ni


tata

Kaki skodeng