MY.TEMPAT

[Thursday, December 22, 2011]

Quaker oat biscuit

Malam semalam pergi tesco redeem voucher 100 yang aku dapat tu
Main objektif aku cari barang rumah yang kecik2 so dapat la banyak kan
Pusing punya pusing last corner ternampak lak biskut quaker oat yang aku nampak kat iklan tv (pengaruh iklan televisyen)
Aku pun sambar la 1 nak rasa apa rasa dia
Kalau tak silap 1 pack ni RM5 kot then dalam dia ada pack kecik kecik lagi

Rasa: ok sedap jugak
Biskut diet: I have no clue


Send from phone

3 comments:

aReLaN | December 22, 2011 at 11:19 AM

aih...diet ke bro???hahaha

nasha sanza | December 22, 2011 at 11:52 AM

bagus untuk jantung! boleh buat pengalas perut..

Shaznina Sofia | December 22, 2011 at 2:17 PM

wah.. mkn quaker oat.. bole kurus.. :)

Kaki skodeng