MY.TEMPAT

[Monday, December 19, 2011]

aku tak boleh tahan baca berita rogol hari ni @melaka

MELAKA: Seorang pelajar sebuah institusi pengajian tinggi awam (IPTA) ditemui dalam keadaan tidak bermaya dan mengalami pendarahan selepas dipercayai dirogol teman lelakinya di sebuah hotel bajet di bandar raya ini, malam kelmarin.


Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam itu, ketika ditemui anggota polis, gadis berusia 20 tahun itu sedang menangis dan bersandar di kaki lima hotel bajet berkenaan.
Difahamkan, mangsa yang berkenalan dengan kekasihnya berusia 22 tahun itu sejak dua tahun lalu, keluar ke bandar raya ini bersama tiga lagi rakannya.


Sumber berkata, gadis itu dikatakan mengikuti teman lelakinya ke hotel berkenaan sebelum dia dirogol di situ.


Menurutnya, panik dengan pendarahan dialami mangsa, teman lelakinya dipercayai meninggalkan wanita berkenaan.

point 1: betul ke kene rogol? dah tu yang ko pegi ikut pegi hotel bajet tu buat apa haa
point 2: kalau dah diajak ke hotel tak reti reti lagi ke??
point 3: darah anak dara ke darah apa ni? panik terus laki tu. ape ke bengong tak belajar sains ke

dahsyat betul kan, aku tak rasa yang dia ni kene rogol, tah tah mula mula rela ikut pastu tak tau la mesti ada something kat cerita ni kan

apa pun jaga la 'mahkota' tu sebaiknya, serahkan bila dah 'sah' je weiiiiii

2 comments:

mary ann ;) | December 19, 2011 at 1:44 PM

aduyaiii..

statement yg mengatakan pempuan tu ikot boipren g hotel sangat takleh blah..

CekbOlat-bOlat | December 19, 2011 at 7:41 PM

hotel bajet? errr.. bolat rse mcm tatabhasa berita tuh mcm tak btui jer.. heheh

anyway.. yg dh kenal lame pun bley jdi.. haiyakkk -,-" llaki tak ley dpercayai.. hmm

Kaki skodeng